Dakbedekkingen

Bent u op zoek naar een partij die voor u vakkundig een plat dak kan maken? Dan bent u bij ons aan het goede adres, want Rusbo is een specialist in platte daken. Door te kiezen voor deze specialisatie, zijn we op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen. U kunt er dus van op aan, dat wij voor ieder dak de juiste keuze maken voor de bedekkingsmaterialen (Bitumen, PVC, EPDM kunststof of Resitrix). De juiste materiaalkeuze geldt uiteraard ook voor isolatiematerialen, grind en tegels, afvoeren en overlopen en veiligheidssystemen.

Onze werkwijze

In de aanvraagfase wordt door Rusbo geheel vrijblijvend een advies verzorgd voor het gehele dakproject. De offerte bij nieuwbouw wordt uitgebracht op basis van een aanwezig bestek en programma van eisen. Ieder project wordt getoetst aan de technische normen en het bouwbesluit.

Bij renovatieaanvragen wordt het dak eerst grondig geïnspecteerd, waarna op basis van de wensen van de opdrachtgever en de technische kennis een op maat gemaakte offerte wordt uitgebracht.

Ook bestaat de mogelijkheid van het afsluiten van een meerjaren onderhoudscontract. Voor al onze projecten geldt: u krijgt een eerlijk en gedegen advies en een goede prijs. Wij zijn een partij die meedenkt en verantwoordelijkheid neemt in het hele traject, van aanvraag tot oplevering.

afbeelding       afbeelding2       afbeelding3

Kwaliteit en garantie

Wij staan voor onze kwaliteit, dit blijkt ook uit onze garantietermijn van 10 jaar (op materiaal en verwerking hiervan).

Wilt u meer informatie over dakbedekkingen?

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw bericht

Rusbo isolatietechniek

Plein Zuid 7
7121 EX Aalten
Tel: 06 – 10 82 51 78
BTW: NL8071.63.314.B01
KVK: 09100921

Heeft u vragen?

Heeft u intresse in een nieuwe spouw, dak of heeft u problemem met uw kruipruimte of uw dakbedekking? Neem dan direct contact met ons op!